E(mail)- coaching

Wat is E- coaching:

E- coaching is begeleiding via email.

Kenmerken van E-Coaching zijn:
- Anonimiteit

Dit lijkt misschien een nadeel. Want ik weet hoe belangrijk lichaamstaal is om elkaar goed te begrijpen maar het kan ook een voordeel zijn. Zo is bekend dat mensen op het internet meer durven te schrijven. Bepaalde sociale remmingen verdwijnen. U hoeft zich tijdens de coaching niet druk te maken over sociaal wenselijk gedrag, hoe u er uit ziet of over komt. Dat werkt vaak bevrijdend en het blijkt dat hierdoor snel tot de kern van de coachvraag gekomen wordt.

- Schrijven in plaats van praten

Het is gebleken dat schrijven bijdraagt aan de cognitieve en emotionele verwerking. Met andere woorden: het kan helend werken. Schrijven wordt geassocieerd met verbeteringen in zelfinzicht, optimisme, een gevoel van controle en een gevoel van eigenwaarde. Doordat alles wordt opgeschreven is het mogelijk alles terug te lezen. Dit biedt structuur en houdt bepaalde leerervaringen beter vast.

- Eigen tijd indelen
Het schrijven van de mails gebeurd door zowel de coach als de coachee op een moment en plaats die hem of haar zelf uitkomt. U kunt er als coachee zelf bepalen hoe vaak en hoelang u schrijft. Hierdoor heeft u meer regie over uw eigen traject. Er is meer tijd om na te denken. Omdat er geen agenda’s hoeven worden afgestemd is het traject flexibel. Er hoeft niet gereisd te worden, dus dat is efficiënt. Voor mensen met een drukke agenda is dit de ideale manier van coaching. 

Voor wie is E-coaching:

E- coaching is bedoelt voor volwassenen die op zoek zijn naar een gelukkiger en succesvoller leven, of meer zelfinzicht. Net als bij balanz coaching werk ik graag met je samen als je gemotiveerd bent en de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven. Dan heb je mijn volle aandacht, energie, kennis en ervaring tot je beschikking!

E-coaching is niet bedoelt voor de verwerking of oplossing van psychische stoornissen, verslavingen, depressies of trauma’s. Neem voor dit soort uitdagingen contact op met een psycholoog.

Hoe werkt e-coaching en wat kost het?

Je betaalt voor 3 sessies per keer, deze 3 sessies kosten 90 Euro. Na deze 3 sessies bepaal je zelf of je meer sessies wilt of niet, dat is helemaal aan jou.

Na ontvangst van de betaling ontvang je een e-mail met een aantal vragen. De antwoorden hierop geven mij inzicht in waar jouw uitdaging ligt en wat je nog tegenhoudt om je persoonlijk doel te bereiken. Uiteraard kun je ook aan mij je eigen vragen stellen en je eigen ideeën delen.

Nadat je mij de antwoorden hebt teruggestuurd, krijg je binnen 2 werkdagen een uitgebreid persoonlijk antwoord met handvatten waar jezelf iets mee kunt doen. Wanneer je dat wenst kan ik je ook adviezen of suggesties geven. Maar alleen als je erom vraagt want bij coaching gaat het erom dat ik je laat zien dat je de antwoorden al in je hebt . Je ontvangt in totaal 3 email sessies   met praktische handvatten die je helpen om meer inzicht, meer kracht en meer vertrouwen te krijgen in jezelf en je eigen kunnen. Zo weet je,  wat je het beste kunt doen om je situatie te veranderen.

Wil je meer inzicht in je leven, de situaties en jezelf?

Wil je meer zelfvertrouwen, meer ontspanning, meer blijdschap?

Dan kun je je hieronder aanmelden voor de e-coaching:


Ja ik wil graag E- coaching