Over "Leven in Balanz"

Mijn naam is Renée Barnar, moeder en echtgenote. Ik ben een intuïtieve, integere en bevlogen coach en ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen op een holistische manier zodat lichaam, geest en ziel weer in balans  komen én blijven. Ik heb net als iedereen aan den lijve ondervonden hoe zwaar het leven soms kan zijn en ik heb lichamelijke - als ook emotionele uitdagingen doorstaan. Mijn kracht is een grote dosis positiviteit, mijn doorzettingsvermogen en humor. 

De opleidingen die ik o.a. gevolgd heb zijn: Agogische begeleiding, kindercoaching en personal coaching. Verder ziekteleer en anatomie, voedingsleer, voeding en gezondheid, daarnaast ben ik weightwatchers coach geweest maar heb ook psychologie en communicatie, intuïtieve ontwikkeling en chakratherapie opleidingen gevolgd.

Graag wil ik u als coach begeleiden op het pad dat voor iedereen, gelukkig, anders is. Soms kan het pad dat u moet gaan wat lastiger zijn en zijn er teveel tegenslagen ineens. Dan is het fijn om naar een coach te gaan, die naar u luistert en door middel van de juiste en gerichte vragen u laat zien dat de antwoorden in uzelf verborgen liggen.

Ik hoop u snel te ontmoeten!

Warme groeten Renée

Heeft u mij al geliket op facebook?